Shkenca

 • Për më shumë se 30 vite, MED-EL është një shembull i njohur ndërkombëtar i kërkimit dhe zhvillimit në tekonologjinë mjekësore. Një përmbledhje e re që ofron një pasqyrë interesante të fushave më të rëndësishme të kërkimit nga kompania austriake.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Leximi dhe shkrimi janë pikat kryesore në shkollën fillore dhe baza për edukimin e mëvonshëm.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Implantet kokleare janë të projektuara për të ndihmuar zhvillimin tek aftësitë e përditshme dhe thelbësore tek personat me humbje dëgjimi tek njëri vesh.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Për personat e shurdhër në njërin vesh, zgjidhje të ndryshme për dëgjimin janë të disponueshme. Rezultatet nga një studim i Spitalit Austriak Wels-Grieskirchen mund t’ju ndihmojë të bëni një zgjedhje.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Aftësia për të dëgjuar me të dy veshët është një kopje në rezervë. Përdoruesit shpresojnë që implantet e tyre të dëgjimit të jenë të sigurta dhe të besueshme - përdoruesit me dëmtim dëgjimi bilateral (në të dy veshët) e shpresojnë këtë dyfish më tepër.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Sot do të flasim nga vendi ku prodhohen Implantet Kokleare: Zhvillimi i Implantit Koklear Ekspertët do të shpjegojnë se si zhvillohen implantet kokleare.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Provat shkencore kanë arritur të konfirmojnë se është e mundur të kuptosh të folurën me një implant koklear në mënyrë perfekte. Por pyetja "SA natyrshëm ndihet dëgjimi tek përdoruesit" mbetet pa përgjigje.

  Read article
  Categories: Shkenca|