IMPLANTI JUAJ I DËGJIMIT INFORMACIONE BAZË

Revista e Implantit të Dëgjimit

Lifelong Hearing është një platformë e pavarur, që ka për qëllim të ofrojë të gjithëve informacione rreth shkencës dhe temave të shëndetit pas humbjes së dëgjimit si dhe mbi jetën e përditshme me një implant dëgjimi! Le të dëgjojmë së bashku… dhe për gjithë jetën!

REVISTA ONLINE

Eksploroni botën e
implantet e dëgjimit!

Dëgjo me Dy Veshë

Zbuloni pse dëgjimi me dy veshët është kaq e rëndësishme në koleksionin tonë special “Dëgjimi me Dy Veshët”. Artikujt përqëndrohen tek implantet e dëgjimit tek dy veshët, kombinimi i pajisjes ndihmëse të dëgjimit dhe implanti i dëgjimit, shurdhimi vetëm tek njëra anë e veshit dhe shumë informacione të tjera.