GUIDA E IMPLANTIT TË DËGJIMIT

Lifelong Hearing

Dëshirojmë t’ju shoqërojmë nëpërmjet botës së mrekullueshme të dëgjimit natyral dhe të ndajmë me ju këshilla dhe truke për të parandaluar humbjen e dëgjimit, por edhe zgjidhje të ndryshme për dëgjimin. Lexoni revistën tonë dhe zbuloni historitë inspiruese të përdoruesve të implanteve të dëgjimit, intervista me doktorë, eksploroni shkencën që fshihet pas zgjidhjeve të ndryshme për dëgjimin…dhe shumë më tepër!

REVISTA ONLINE

Eksploroni botën e
implanteve të dëgjimit!

DËGJO JETËN SËRISH

Zgjidhjet për Dëgjimin

Të gjitha veshët janë unike – kërkoni zgjidhjen perfekte për veten tuaj! Format e ndryshme të humbjes së dëgjimit trajtohen me zgjidhje të ndryshme për dëgjimin.

BISEDO ME PËRDORUESIT E TJERË

Dëgjoni eksperiencën

Dëshironi të dëgjoni këshillën dhe të shkëmbesh eksperiencën drejtpërdrejtë me përdoruesit e implanteve të dëgjimit? Gjeni një zgjiidhje për çdo pyetje rreth dëgjimit!

RRETH DËGJIMIT

Humbja e dëgjimit

Humbja e dëgjimit është një shenjë e mosfunksionimit të disa pjesëve të veshit e cila më pas pengon valën e zërit në një farë pike për të ndjekur rrugën e saj! Mësoni më shumë rreth zgjidhjeve të mundshme për çdo rast.