window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CR4RZ074HD');
Jeta2021-12-10T10:59:15+01:00
jeta me një implant dëgjimi

Jeta me një Implant Dëgjimi

Rëndësia e dëgjimit, problemet e përditshme që shkaktohen nga humbja e dëgjimit si dhe dëshmitë e përdoruesve të implanteve kokleare – marrin këtu një kuptim të jetës me sistemet e implanteve të dëgjimit!

“Dëgjimi i audiencës është entuziasmi i futbollistes!”

Ju prezantojmë futbollisten dhe përdoruesen e implantit koklear në

“Nuk ka asgjë për tu frikësuar apo të kesh turp!”

Çfarë poston një përdoruese e Implantit Koklear në Instagram

Si është të jesh i shurdhër në njërin vesh

“Implanti koklear tek veshi im i shurdhër më ka

Festivali i muzikës nga dhe për përdoruesit e kokleas dhe implanteve të tjera të dëgjimit

Festivali i Muzikës SOUND SENSATION – Të dëgjosh dhe

Si të zgjedhim implantin e duhur koklear

Dr Christian Schmidt MBA, babai i një vajze me një implant koklear, përshkruan së cilët ishin faktorët vendimtarë per të dhe bashkëshorten e tij kur zgjodhën sistemin e implantit koklear për vajzën e tyre.

Eksperienca me BONEBRIDGE

Kjo mësuese kopështi është me të vertetë e ndjeshme ndaj temës së problemeve të dëgjimit tek nxënësit e saj, pasi vetë ajo ka dëmtim në dëgjim në njërin vesh dhe ka kryer implantimin kur ishte adoleshente.

Kujdesi i hershëm i dëgjimit tek fëmijët e lindur shurdhër

Patrick Beganovic rikujton diagnozën e vajzës së tij - humbje e thellë të dëgjimit Falë implantimit koklear në Spitalin Universitar Linz, familja është e lumtur tani të dëgjojë fjalët e saja të para.

Implanti Koklear për Shurdhimin në Njërën Anë: Historia e Valentinit

Për 7 vite me radhë, Valentini, trembëdhjetë vjeçari nga Austria mundte të dëgjonte vetëm me një vesh. Teksa humbja e dëgjimit të tij qëndroi e pazbuluar për një kohë të gjatë....

Mundësia për një implant të dytë

Brigitte është shumë e kënaqur me implantin e saj koklear saqë ajo tani dëshiron edhe një tjetër për veshin tjetër të saj. Por nuk ishte gjithmonë kështu.

Të kuptosh të folurën dhe muzikën me një implant koklear

Në mënyrë që të dëgjonte muzikë me cilësinë më të mirë të tingullit, Karl-Heinz Fuchs hoqi dorë pesë për qind nga intelligjenca e të folurit kur vendosi pajisjen TEMPO + proçesorin.

Go to Top