window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CR4RZ074HD');
Shkenca2022-01-27T09:44:20+01:00

Shkenca e Implanteve të Dëgjimit

Gjithmonë ka lajme të mira për zhvillimin dhe kërkimin rreth implanteve kokleare. Risi teknologjike, studime dhe gjetje kërkimore – lexoni artikuj këtu interesantë shkencorë mbi sistemet e implanteve të dëgjimit!

Arma sekrete për sportet: dëgjimi

Përse dëgjimi është kaq i rëndësishëm për sportin!

MED-EL si Amazon Fire TV!

Proçesorët audio SONNET DHE SONNET 2 për implantet kokleare

“Truri jonë nuk është një kompjutër!”

Çfarë lidhje kanë dëgjimi dhe implantet kokleare me inteligjencën

Dëgjimi i zhurmave me implantin koklear: për sigurinë dhe cilësinë e jetës

Implanti koklear: më shumë se komunikim dëgjimor-verbal Studimet

Vjena – Dëgjo Qytetin me MED-EL

Wien.Hören - Të dëgjosh shumëllojshmërinë e tingujve në qytetin

MED-EL Vjena feston ditëlindjen e saj!

MED-EL Vjena feston 30 vjetorin e saj këtë vit.

Trajnimi për dëgjimin me një implant koklear: përse, ku dhe si?

Trajnimi për dëgjimin me një implant koklear: a e dini pse është e rëndësishme?

Mediat Sociale dhe Zhvillimi i Gjuhës

Përdorimi i shumtë i telefonave intelligjentë nga nënat e fëmijëve të vegjël mund të keqësojë midis të tjerave, zhvillimin linguistik dhe komunikues tek fëmijët.

Implante dëgjimi – prodhuar në Austri

Për më shumë se 30 vite, MED-EL është një shembull i njohur ndërkombëtar i kërkimit dhe zhvillimit në tekonologjinë mjekësore. Një përmbledhje e re që ofron një pasqyrë interesante të fushave më të rëndësishme të kërkimit nga kompania austriake.

Të mësosh për të lexuar – me ose pa probleme dëgjimi

Leximi dhe shkrimi janë pikat kryesore në shkollën fillore dhe baza për edukimin e mëvonshëm.

Dëgjo Jetën në Maksimum

Implantet kokleare janë të projektuara për të ndihmuar zhvillimin tek aftësitë e përditshme dhe thelbësore tek personat me humbje dëgjimi tek njëri vesh.

Zgjidhjet për dëgjimin për personat e shurdhër në njërin vesh

Për personat e shurdhër në njërin vesh, zgjidhje të ndryshme për dëgjimin janë të disponueshme. Rezultatet nga një studim i Spitalit Austriak Wels-Grieskirchen mund t’ju ndihmojë të bëni një zgjedhje.

Kërkohet: Siguri e Dyfishtë për Implantet e Dëgjimit

Aftësia për të dëgjuar me të dy veshët është një kopje në rezervë. Përdoruesit shpresojnë që implantet e tyre të dëgjimit të jenë të sigurta dhe të besueshme - përdoruesit me dëmtim dëgjimi bilateral (në të dy veshët) e shpresojnë këtë dyfish më tepër.

Zhvillimi i Implanteve Kokleare

Sot do të flasim nga vendi ku prodhohen Implantet Kokleare: Zhvillimi i Implantit Koklear Ekspertët do të shpjegojnë se si zhvillohen implantet kokleare.

Dëgjimi me një implant koklear

Provat shkencore kanë arritur të konfirmojnë se është e mundur të kuptosh të folurën me një implant koklear në mënyrë perfekte. Por pyetja "SA natyrshëm ndihet dëgjimi tek përdoruesit" mbetet pa përgjigje.

Go to Top