window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CR4RZ074HD');
Shëndeti2021-12-07T12:45:28+01:00

Shëndeti dhe rehabilitimi i dëgjimit

Gjithçka që ju dëshironi të dini rreth implanteve të dëgjimit nga një doktor dhe eksperienca të rehabilitimit – ju do të gjeni një gamë të gjerë artikujsh mbi mjekësinë dhe shëndetin këtu.

Forumi Europian për Shëndetin e Dëgjimit: Dëgjimi të vehet në pah!

Rritja e ndërgjegjësimit mbi humbjen e dëgjimit së bashku

Për këtë vit, vëndi i takimit për Simpoziumin e EURO-CIU është Vjena!

Për këtë vit, vëndi i takimit për Simpoziumin e

MELUDIA kthehet përsëri!

Trajnim falas për dëgjimin bazuar tek muzika për përdoruesit

cCMV: “Dëmtimi i dëgjimit nuk është problemi i vërtetë!”

Citomegalovirusi (njohur ndrsyhe CMV) është shkaku më i zakonshëm

Dëgjimi Dëgjimi kundër sfilitjes dhe humbjes së punës

Implanti koklear siguron punën dhe parandalon sfilitjen Dëmtimet

Vështirësi në dëgjimin ose shurdhësi pas humbjes së papritur të dëgjimit

Implantet kokleare ndihmojnë mbas humbjes së papritur e të

A mundet e ftohura të dëmtojë dëgjimin tuaj?

Dëgjimi nuk toleron vonesën

Efektet e drejtpërdrejta të Koronavirusit tek aftësia e dëgjimit janë subjekte të diskutimeve dhe polemikave nga ekspertët.

Egzaminime mjekësore me një implant koklear

Janë të shumta arsyet përse mjekët profesionistë kërkojnë të shikojnë imazhet magnetike të organeve të pacientëve të tyre. Përdoruesit e implaneteve të dëgjimit MED-EL janë mjaft të përgatitur mirë për këtë!

Trajnim për dëgjimin për fëmijët me dëgjim të dëmtuar

Për trajnimin e parë mbi dëgjimin, është e mjaftueshme që të përdoren tingujt e përditshëm dhe trupin e fëmijës si një burim tingulli sesa instrumentet apo lodrat.

Go to Top