window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CR4RZ074HD');

Enostranska izguba sluha

Dëgjo Jetën në Maksimum

2021-08-19T14:48:58+02:00

Implantet kokleare janë të projektuara për të ndihmuar zhvillimin tek aftësitë e përditshme dhe thelbësore tek personat me humbje dëgjimi tek njëri vesh.

Dëgjo Jetën në Maksimum2021-08-19T14:48:58+02:00
Go to Top