About Philipp_Hicker

This author has not yet filled in any details.
So far Philipp_Hicker has created 173 blog entries.

Dëgjo Jetën në Maksimum

2021-08-19T14:48:58+02:00

Implantet kokleare janë të projektuara për të ndihmuar zhvillimin tek aftësitë e përditshme dhe thelbësore tek personat me humbje dëgjimi tek njëri vesh.

Dëgjo Jetën në Maksimum2021-08-19T14:48:58+02:00

Kërkohet: Siguri e Dyfishtë për Implantet e Dëgjimit

2021-08-19T14:46:50+02:00

Aftësia për të dëgjuar me të dy veshët është një kopje në rezervë. Përdoruesit besojnë se implantet e tyre të dëgjimit të jenë të sigurta dhe të besueshme - përdoruesit me dëmtim dëgjimi bilateral (në të dy veshët) e shpresojnë këtë dyfish më tepër.

Kërkohet: Siguri e Dyfishtë për Implantet e Dëgjimit2021-08-19T14:46:50+02:00
Go to Top