IMPLANTE DËGJIMI

Implanti Koklear

Implantet kokleare implantohen në mënyrë kirurgjikale dhe janë të dizenjuara specifikisht për persona me humbje serioze dhe të rënda dëgjimi sensorineural. Implantet kokleare u mundëson pacientëve të korrigjojnë humbjen e dëgjimit që lidhet me problemet e veshit të mesëm dhe trasmetojnë me sukses sinjalin tek truri. Implantet kokleare përbëhen nga dy pjesë: një implant dhe proçesori i tingullit që vendoset pas veshit. Të pajisesh me një implant koklear është një mundësi për të rregulluar dëgjimin!

Rekomandime Implante
REKOMANDIMET TONA

rekomandime sistem implant koklear

Duke u bazuar tek përvoja e parë dhe e gjatë që anëtarët e komunitetit të CIA (Implantet Kokleare Austri) kanë ndarë dhe bazuar tek opinioni i ekspertit i presidentit të shoqatës, ju rekomandojmë implantet kokleare SINKRON të MED-EL. Ky lloj implanti koklear mund të kombinohet me dy proçesorë të ndryshëm të tingullit: RONDO 3 proçesor në njësi e vetme ose SONNET 2 pas proçesorit proçesor veshit të cilat janë paraqitur si më poshtë.

 • Implantet kokleare SYNCHRONY prodhuar nga MED-EL kanë treguar performancë dhe besueshmëri të madhe e pikërisht për këtë antarët tanë e CIA (Implant Cochlear Austria – Implanti Koklear Austri) e duan. Vetë SYNCHRONY ndryshon nga sistemet e tjera nga përvoja e tingullit natyral që ajo afron dhe nëpërmjet elektrodave jo tramautike që personalizohen për çdo përdorues ofron zgjidhjen ideale për të gjithë.

  • Eksperiencën më natyrale të dëgjimit falë teknologjisë rinovuese

  • Përshtatje për zhvillime të ardhshme

  • Siguri të rezonancës magnetike deri më 1.5 Tesla

  Për kandidatët e implanteve kokleare, besueshmëria dhe siguria janë kriteret bazë kur zgjedhin implantin pasi implanti është pjesa e sistemit të dëgjimit që do të jetë brenda trupit të pacientit për disa vite me radhë Implantet MED-EL prodhohen në Innsbruck, Austri prej 30 vitesh në përputhje me standartet strikte për kontrollin e cilësisë.

  *Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni

  Implanti koklear Sinkron
 • The RONDO 3 i prodhuar nga MED-EL është proçesor i tingullit në njësi të vetme e cila ofron plotësisht një përdorim pa kabllor dhe të thjeshtë. Ky proçesor modern ofron cilësi të lartë tingulli, opsione trasmetimi të muzikës dhe telefonatave dhe karikim pa kabllor.

  • Dizajn modern me më shumë se 30 mbrojtëse të ndryshme

  • Përshtatje me të gjitha implantet kokleare MED-EL të prodhuara që prej vitit 1994 dhe me çdo lloj modeli pajisjesh ndihmëse dëgjimi kontralaterale.

  • Redukton zhurmën në ambiente

  Shijoni rehatinë dhe thjeshtësinë duke dëgjuar gjithë ditën me këtë proçesor tingulli. I përshtatet ambientit me zhurmë ku ndodheni duke ofruar kështu produktivitet në çdo situatë.

  *Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni

  RONDO 3
 • SONNET 2 është proçesori më i fundit i tingullit pas veshit i prodhuar nga MED-EL Ofron cilësi të lartë të tingullit dhe i përshtatet preferencave personale të përdoruesve, duke qenë kështu zgjedhja perfekte si për fëmijët dhe të rriturit.

  • Ndreqje automatike e parametrave për tu përshtatur ambientit ku përdoruesi ndodhet

  • Redukton zhurmën në ambiente dhe çdo lloj tinguj të lartë të papritura

  • Përdorim të teknologjisë speciale për të ofruar çdo tingull në formën e saj nayrale

  • Përshtatje me të gjitha implantet kokleare e MED-EL të prodhuara që prej vitit 1994 dhe me çdo lloj modeli pajisje ndihmëse të dëgjimit kontralateral

  Parametrat e SONNET 2, si volumi dhe programi mund të rregullohen në mënyrë direkte nga telefoni juaj celular. Ky proçesor vjen me shumë mundësira të ndryshme për tu përshtatur me ngjyrën personale të flokëve dhe mund të kombinohet me shumë aksesorë të ndryshëm si të tilla mbrojtja nga uji gjatë notit dhe mbrojtëser trasmetimi.

  *Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni

  SONNET 2
NJË VENDIM I PËRJETSHËM

Zgjedhja e duhur e Sistemit të Implantit Koklear

Ka disa kritere që nevojiten të merren në konsideratë në zgjedhjen e një implanti koklear, si përvoja e dëgjimit natyral, ruajtja e dëgjimit të mbetur, besueshmëria dhe përshtatja me disa metoda të ekzaminimeve mjekësore. Kemi hartuar një përzgjedhje të rëndësishme të kritereve për ju si më poshtë.

ARTIKUJT E REKOMANDUAR

Lexoni histori interesante
rreth implanteve kokleare!

Revista Online