SONNET 2 është proçesori më i fundit i tingullit pas veshit i prodhuar nga MED-EL Ofron cilësi të lartë të tingullit dhe i përshtatet preferencave personale të përdoruesve, duke qenë kështu zgjedhja perfekte si për fëmijët dhe të rriturit.

  • Ndreqje automatike e parametrave për tu përshtatur ambientit ku përdoruesi ndodhet

  • Redukton zhurmën në ambiente dhe çdo lloj tinguj të lartë të papritura

  • Përdorim të teknologjisë speciale për të ofruar çdo tingull në formën e saj nayrale

  • Përshtatje me të gjitha implantet kokleare e MED-EL të prodhuara që prej vitit 1994 dhe me çdo lloj modeli pajisje ndihmëse të dëgjimit kontralateral

Parametrat e SONNET 2, si volumi dhe programi mund të rregullohen në mënyrë direkte nga telefoni juaj celular. Ky proçesor vjen me shumë mundësira të ndryshme për tu përshtatur me ngjyrën personale të flokëve dhe mund të kombinohet me shumë aksesorë të ndryshëm si të tilla mbrojtja nga uji gjatë notit dhe mbrojtëser trasmetimi.

*Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni