ВАШИОТ ВОДИЧ ЗА СЛУШНИ ИМПЛАНТИ

Слушајте целиот живот

Сакаме да ве пренесеме во прекрасниот свет на човековиот слух и да споделиме со вас совети и трикови за заштита од оштетување на слухот. Ви ги покажуваме и различните решенија за слух. Читајте го нашето списание и откријте инспиративни приказни на корисници на слушни импланти и интервјуа со доктори, прочитајте повеќе и за науката зад различните решенија за слух… и многу повеќе!

ОНЛАЈН СПИСАНИЕ

Истражете го светот на
слушните импланти!

СЛУШНИ ГО ЖИВОТОТ ПОВТОРНО

Решенија за слухот

Сите уши се посебни – побарајте го совршеното решение за себе! Различни видови оштетувања на слухот се третираат со различни решенија за слух.

ЗБОРУВАЈТЕ СО ДРУГИ КОРИСНИЦИ

Слушнете ги другите искуства

Сакате да слушнете совети и да размените искуства директно со корисниците на слушни импланти? Најдете одговор на секое прашање за слухот!

ЗА СЛУХОТ

Оштетување на слухот

Оштетувањето на слухот е знак дека некој дел од увото не функционира правилно. И, на тоа место, звучниот бран е спречен да го продолжи својот пат! Дознајте повеќе за можните решенија за различни случаи.