The RONDO 3 i prodhuar nga MED-EL është proçesor i tingullit në njësi të vetme e cila ofron plotësisht një përdorim pa kabllor dhe të thjeshtë. Ky proçesor modern ofron cilësi të lartë tingulli, opsione trasmetimi të muzikës dhe telefonatave dhe karikim pa kabllor.

  • Dizajn modern me më shumë se 30 mbrojtëse të ndryshme

  • Përshtatje me të gjitha implantet kokleare MED-EL të prodhuara që prej vitit 1994 dhe me çdo lloj modeli pajisjesh ndihmëse dëgjimi kontralaterale.

  • Redukton zhurmën në ambiente

Shijoni rehatinë dhe thjeshtësinë duke dëgjuar gjithë ditën me këtë proçesor tingulli. I përshtatet ambientit me zhurmë ku ndodheni duke ofruar kështu produktivitet në çdo situatë.

*Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni