window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CR4RZ074HD');

zanesljivost slušnih vsadkov

Si të zgjedhim implantin e duhur koklear

2023-01-14T22:58:06+01:00

Dr Christian Schmidt MBA, babai i një vajze me një implant koklear, përshkruan së cilët ishin faktorët vendimtarë per të dhe bashkëshorten e tij kur zgjodhën sistemin e implantit koklear për vajzën e tyre.

Si të zgjedhim implantin e duhur koklear2023-01-14T22:58:06+01:00

Implante dëgjimi – prodhuar në Austri

2022-01-26T13:49:52+01:00

Për më shumë se 30 vite, MED-EL është një shembull i njohur ndërkombëtar i kërkimit dhe zhvillimit në tekonologjinë mjekësore. Një përmbledhje e re që ofron një pasqyrë interesante të fushave më të rëndësishme të kërkimit nga kompania austriake.

Implante dëgjimi – prodhuar në Austri2022-01-26T13:49:52+01:00

Kërkohet: Siguri e Dyfishtë për Implantet e Dëgjimit

2021-11-12T22:25:54+01:00

Aftësia për të dëgjuar me të dy veshët është një kopje në rezervë. Përdoruesit shpresojnë që implantet e tyre të dëgjimit të jenë të sigurta dhe të besueshme - përdoruesit me dëmtim dëgjimi bilateral (në të dy veshët) e shpresojnë këtë dyfish më tepër.

Kërkohet: Siguri e Dyfishtë për Implantet e Dëgjimit2021-11-12T22:25:54+01:00

Egzaminime mjekësore me një implant koklear

2021-08-16T22:26:07+02:00

Janë të shumta arsyet përse mjekët profesionistë kërkojnë të shikojnë imazhet magnetike të organeve të pacientëve të tyre. Përdoruesit e implaneteve të dëgjimit MED-EL janë mjaft të përgatitur mirë për këtë!

Egzaminime mjekësore me një implant koklear2021-08-16T22:26:07+02:00

Dëgjimi me një implant koklear

2022-01-26T00:16:10+01:00

Provat shkencore kanë arritur të konfirmojnë se është e mundur të kuptosh të folurën me një implant koklear në mënyrë perfekte. Por pyetja "SA natyrshëm ndihet dëgjimi tek përdoruesit" mbetet pa përgjigje.

Dëgjimi me një implant koklear2022-01-26T00:16:10+01:00
Go to Top