Stafi ynë i Lifelong Hearing

Lifelong Hearing është një platformë mbi dëgjimin dhe humbjen e dëgjimit e drejtuar nga stafi i CIA – Implanti Koklear Austria. Qëllimi jonë është të përcjellim informacionin e duhur mbi humbjen e dëgjimit dhe zgjidhjet mbi dëgjimin, ndarjen e këshillave të dobishme nga eksperienca jonë personale dhe historitë e pacientëve gjithashtu!
Le të dëgjojmë botën së bashku!

Bordi i organizatës

Zemra e
e stafit tonë!

Prof. Wolf-Dieter Baumgartner

Univ. Prof. Dr. Wolf-Dieter Baumgartner, MBA

Presidenti

Shumë vite eksperiencë si kirurg dhe kontaktet e mija të shumta me pacientët dhe klinikat kudo në botë më kanë ndihmuar të punoj si president i organizatës.

Karl-Heinz Fuchs

Shefi ekzekutiv

Dedikimi im ndaj personave me dëgjim të dëmtuar është mënyra ime për të falenderuar për dëgjimin e rifituar pas 20 vitesh shurdhësi!

Johann Horak

Shefi dhe Themeluesi i Organizatës

Gjatë eksperiencës time, kam ndihmuar personat me dëmtim të dëmtuar për më shumë se 30 vite dhe përpiqem që ti rikthej ato në rrugën e tyre të dëgjimit.

Hilde Renner

Shefi i Financës

Vajza ime më solli tek CIA për shkak të dëmtimit të dëgjimit të saj. Ne e duam këtë vend dhe dëshirojmë që të tjerët të vijnë këtu për këshilla gjithashtu!

Michael Wollrab

Sekretari

Kjo platformë është krijuar për të dhënë informacione të dobishme rreth zhvillimit aktual të sistemeve të implanteve të dëgjimit dhe për të shkëmbyer idetë midis pacientëve.

Ne punojmë së bashku për një të ardhme plot tinguj!

Platforma më e mirë online për dëgjimin

Qëlllimi jonë është të ofrojmë për ju këshilla për dëgjimin si dhe të krijojmë platformën më të mirë në botë për dëgjimin ku përdoruesit dhe kandidatët mund të ndajnë dhe shkëmbejnë eksperiencën e tyre! Falë kërkimeve tona dhe eksperiencave personale, ne mund të publikojmë artikuj mjaft të kujdesshëm dhe të vlefshëm.

Ne endërrojmë për të ardhmen e dëgjimit!

Ne dëshirojmë të bëjmë të mundur dhe të arritshëm dëgjimin për të gjithë personat dhe për këtë arsye ne paraqesim zgjidhje të ndryshme për dëgjimin për format e ndryshme të problemeve të dëgjimit. Shijoni botën e tingujve dhe dëgjoni jetën sërish!