window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CR4RZ074HD');
Histori të përdoruesve2022-01-20T22:32:12+01:00

Përdoruesit e implantit te dëgjimit

Read inspiring personal stories of the users of hearing implants. Learn more about their own experience with cochlear implants, middle ear implants, EAS and bone conduction systems and their journey back to hearing, as well as about the new quality of life that hearing (again) brought to them.

Si të zgjedhim implantin e duhur koklear

Dr Christian Schmidt MBA, babai i një vajze me një implant koklear, përshkruan së cilët ishin faktorët vendimtarë per të dhe bashkëshorten e tij kur zgjodhën sistemin e implantit koklear për vajzën e tyre.

Kujdesi i hershëm i dëgjimit tek fëmijët e lindur shurdhër

Patrick Beganovic rikujton diagnozën e vajzës së tij - humbje e thellë të dëgjimit Falë implantimit koklear në Spitalin Universitar Linz, familja është e lumtur tani të dëgjojë fjalët e saja të para.

Implanti Koklear për Shurdhimin në Njërën Anë: Historia e Valentinit

Për 7 vite me radhë, Valentini, trembëdhjetë vjeçari nga Austria mundte të dëgjonte vetëm me një vesh. Teksa humbja e dëgjimit të tij qëndroi e pazbuluar për një kohë të gjatë....

Mundësia për një implant të dytë

Brigitte është shumë e kënaqur me implantin e saj koklear saqë ajo tani dëshiron edhe një tjetër për veshin tjetër të saj. Por nuk ishte gjithmonë kështu.

Të kuptosh të folurën dhe muzikën me një implant koklear

Në mënyrë që të dëgjonte muzikë me cilësinë më të mirë të tingullit, Karl-Heinz Fuchs hoqi dorë pesë për qind nga intelligjenca e të folurit kur vendosi pajisjen TEMPO + proçesorin.

Go to Top