window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-CR4RZ074HD');
Dëgjo me Dy Veshë2021-12-10T09:09:51+01:00

Dëgjo me Dy Veshë

Zbuloni pse dëgjimi me dy veshë është kaq e rëndësishme në koleksionin tonë special “Dëgjimi me Dy Veshë”. Artikujt përqëndrohen tek implantet e dëgjimit tek dy veshët, kombinimi i pajisjes ndihmëse të dëgjimit dhe implanti i dëgjimit, shurdhimi vetëm tek njëra anë e veshit dhe shumë informacione të tjera.

Dëgjo Jetën në Maksimum

Implantet kokleare janë të projektuara për të ndihmuar zhvillimin tek aftësitë e përditshme dhe thelbësore tek personat me humbje dëgjimi tek njëri vesh.

Zgjidhjet për dëgjimin për personat e shurdhër në njërin vesh

Për personat e shurdhër në njërin vesh, zgjidhje të ndryshme për dëgjimin janë të disponueshme. Rezultatet nga një studim i Spitalit Austriak Wels-Grieskirchen mund t’ju ndihmojë të bëni një zgjedhje.

Kërkohet: Siguri e Dyfishtë për Implantet e Dëgjimit

Aftësia për të dëgjuar me të dy veshët është një kopje në rezervë. Përdoruesit shpresojnë që implantet e tyre të dëgjimit të jenë të sigurta dhe të besueshme - përdoruesit me dëmtim dëgjimi bilateral (në të dy veshët) e shpresojnë këtë dyfish më tepër.

Implanti Koklear për Shurdhimin në Njërën Anë: Historia e Valentinit

Për 7 vite me radhë, Valentini, trembëdhjetë vjeçari nga Austria mundte të dëgjonte vetëm me një vesh. Teksa humbja e dëgjimit të tij qëndroi e pazbuluar për një kohë të gjatë....

Mundësia për një implant të dytë

Brigitte është shumë e kënaqur me implantin e saj koklear saqë ajo tani dëshiron edhe një tjetër për veshin tjetër të saj. Por nuk ishte gjithmonë kështu.

Go to Top