VIBRANT SOUNDBRIDGE, implanti i veshit të mesëm nga MED-EL ofron tingull të pastër dhe eksperiencë të dëgjimit natyral. Kjo është e mundur për shkak të dizajnit të tij unik e cila lejon të trasmetojë tingullin direkt në meshin e mesëm, duke kaluar kështu probleme në pjesët e tjera të veshit.

  • Bashkangjitja në një pikë të vetme të implantit mban një siguri të strukturave delikate të veshit.

  • Dizajn më modern dhe i rehatshëm për tu mbajtur pas veshit

  • Siguria e rezonancës magnetike deri më 1.5 Tesla

Për çdo aspirues të implanteve kokleare, besueshmëria dhe siguria janë kriteret kyçe kur zgjedhin një implant, e cila ka bërë që VIBRANT SOUNDBRIDGE të krijojë implantin e veshit të mesëm më të sukseshëm për më shumë se 20 vite. Gjithashtu ofron qëndrueshmëri perfekte dhe le një lëkurë të paprekur.

*Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni