SISTEMET E DËGJIMIT

Sistemet e Transmetimit Kockor

Sistemet e Transmetimit Kockor nuk implantohen dhe janë zgjidhje për dëgjimin për të trajtuar humbjen e lehtë të dëgjimit konduktiv kur tingulli nuk mund të transmetohet lehtë tek veshi i brendshëm. Vendosen tek zona pa flokë pas veshit Sistemet e trasmetimit kockor janë një zgjidhje e thjeshtë dhe efektive për këtë formë dëgjimi pa nevojën e ndërhyrjes kirugjikale.

REKOMANDIMET TONA

rekomandime Sistemi Transmetimi Kockor

Rekomandimi jonë është sistemi i trasmetimit kockor ADHEAR nga MED-EL e cila përdor teknologjinë më moderne dhe nuk ka nevojë për ndërhyrje kirugjikale.

 • Sistemi ADHEAR i MED-EL është i vetmi sistem për humbjen e dëgjimit konduktiv që nuk implantohet. Nuk ushtron presion mbi lëkurën dhe është i rehatshëm për tu mbajtur gjatë gjithë ditës. Përbëhet nga dy pjesë: një përshtatës ngjitës dhe proçesori i tingullit. Ngjitet pas veshit dhe është shumë i thjeshtë për tu ndezur vetëm me një klikim. ADHEAR është gjithashtu një zgjidhje e mundshme për fëmijët e vegjël me humbje dëgjimi konduktiv që janë në pritje për implantimin dhe për pacientët që vuajnë nga humbja e dëgjimit konduktiv, për shembull, që lidhen me infeksionet e shpeshta të veshit të mesit.

  • Nuk nevojitet ndërhyrje kirurgjikale

  • Ofron cilësi optimale të tingullit dhe është e përshtatshme për të gjitha moshat, përfshirë foshnjat dhe fëmijët e vegjël.

  • Shumë e rehatshme për tu mbajtur dhe e kollajshme për tu fshehur pas veshit.

  • Kohëzgjatje e gjatë e baterisë deri në 300 orë

  Meqënëse këto sisteme nuk implantohen, është e mundur që pajisja të vendoset dhe filloni të dëgjoni menjëherë. Kjo do të thotë që ju mund ta provoni atë si fillim dhe shikoni nëse ju dëgjoni mirë me atë para se ju të merrni një vendim.

  *Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni

  ADHEAR
ARTIKUJT E REKOMANDUAR

Lexoni histori interesante
rreth sistemeve të transmetimit kockor!