Gjenerata më e re e proçesorëve të tingullit SAMBA nga MED-EL, SAMBA 2 ofron eksperiencën e dëgjimit më moderne dhe me të thjeshtë duke u përshtatur ambientit në të cilën ndodheni duke ofruar kështu eksperiencën më të mirë të dëgjimit për çdo lloj situate.

  • Një nga proçesorët e tingullit më të lehtë në treg që peshon vetëm 9.3 g duke përfshirë baterinë dhe magnetin.

  • Përshtates tingulli dhe memorje inteligjente për preferencat e juaja të parametrave të dëgjimit.

  • Reduktimin e zhurmës në ambiente dhe lokalizimin e zërit të një personi duke ju folur pavarsisht se ku ata ndodhen.

SAMBA 2 është e rehatshme dhe e hollë, nuk lëviz dhe mund të vendoset nën flokë. Ka disa mbrojtëse të ndryshme për tu përshtatur ngjyrës së flokëve apo veshjes. Ka gjithashtu dhe aksesorë, si SAMBA2GO, e cila mundëson thirrjet pa duar dhe përdorimin e mikrofonave në distancë dhe sistemet FM.

*Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni