Në krahasim me disa implante të tjera të trasmetimit kockor, pjesa e implantuar e sistemit BONEBRIDGE e MED-EL vendoset plotësisht nën lëkurë çka e bën atë një përshtatje perfekte për përdoruesit. Kjo do të thotë që ju nuk do të keni plagë të hapura nga vendosja e implantit dhe nuk do të keni nevojë të mbani një rutinë speciale për të mbajtur lëkurën tuaj të shëndetshme. Është e rehatshme për tu mbajtur dhe e kollajshme për tu fshehur pas veshit. Duke dërguar tingullin direkt në kockë pa asnjë lloj lëkure në mes, mundëson cilësi të tingullit pa filtër për tinguj me frekuencë të plotë.

  • Mirëmbajtje e lehtë e implantit pasi qëndron plotësisht nën lëkurë.

  • Një proçesor i lehtë dhe i rehatshëm vjen me mbrojtëse të ndryshme dizajni.

  • Siguria e rezonancës magnetike deri më 1.5 Tesla pa u nevojitur asnjë ndërhyje kirugjikale .

BONEBRIDGE reflekton vite eksperience në prodhimin e sistemeve të implanteve të trasmetimit kockor nën lëkurë, të cilat janë prodhuar të para nga MED-EL: Dhe më e rëndësishmja, ofron një cilësi të lartë natyrale të tingullit dhe përshtatet me zhvillimin e ardhshëm teknologjik.

*Të gjitha produktet janë aktualisht të disponueshme në Austri. Për produktet e disponueshme në vendin tuaj, lutemi të kontaktoni distributorin tuaj lokal/na kontaktoni