Рана грижа за слухот на децата родени глуви

2022-04-06T16:08:26+02:00

Патрик Беганович се сеќава на дијагнозата на својата ќерка Маја - тешко оштетување на слухот. Благодарение на кохлеарен имплант поставен во Универзитетската болница во Линц, семејството се радува на првите зборови на Маја.