AudioStream – емитување програма преку кохлеарен имплант!

2021-09-29T18:00:12+02:00

Сите корисници на SONNET ќе можат да следат безжично емитувана програма - без други додатоци. Тоа е овозможено со специјален дел во одделот за батерија: AudioStream.