RONDO 3 е едноделен аудиопроцесор на MED-ELкој се управува целосно безжично и едноставно. Овој модерен аудиопроцесор овозможува одличен квалитет на звукот, нуди можности за следење музичка програма и телефонски повици, како и безжично полнење.

  • Модерен дизајн со повеќе од 30 различни дезени

  • Компатибилност со сите кохлеарни импланти на MED-EL направени од 1994 до денес, како и со сите модели на контралатерални слушни помагала.

  • Регулирање на заднинската бучава

Уживајте во удобноста и едноставноста на секојдневното слушање со овој аудиопроцесор! Се адаптира на звучната средина во којашто се наоѓате, со тоа е идеален за секоја ситуација.