Здравје

 • Влијанието на настанката врз слухот, со или без кохлеарен имплант Обичната настинка може

  Read article
  Categories: Здравје|
 • За да ги постигнат сите придобивки од вториот кохлеарен имплант, корисниците треба редовно да вежбаат, како што вежбале кога го ставиле првиот кохлеарен имплант.

  Read article
  Categories: Здравје|
 • Дури и корисниците коишто носат кохлеарен имплант повеќе години може да имаат корист од двостраната имплантација.

  Read article
  Categories: Здравје|