window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2TYESJ7KNT');
Здравје2021-12-10T08:51:33+01:00

Здравје и рехабилитација на слухот

Сè што сакате да знаете за слушните импланти од медицински аспект или од поглед на рехабилитацијата – тука можете да најдете широка понуда на статии поврзани со медицина и здравје!

Дали настинката може да му влијае на вашиот слух?

Влијанието на настанката врз слухот, со или без кохлеарен

Обука на втората страна

За да ги постигнат сите придобивки од вториот кохлеарен имплант, корисниците треба редовно да вежбаат, како што вежбале кога го ставиле првиот кохлеарен имплант.

Придобивки од двостраната имплантација

Дури и корисниците коишто носат кохлеарен имплант повеќе години може да имаат корист од двостраната имплантација.

Go to Top