window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2TYESJ7KNT');
Живот2022-03-30T12:30:57+02:00
живот со слушен имплант

Живот со слушен имплант

Важноста на слухот, секојдневните проблеми што доаѓаат со оштетувањето на слухот, како и сведоштва на корисниците на слушни импланти – тука можете да дознаете повеќе за животот со слушни импланти!

Рана грижа за слухот на децата родени глуви

Патрик Беганович се сеќава на дијагнозата на својата ќерка Маја - тешко оштетување на слухот. Благодарение на кохлеарен имплант поставен во Универзитетската болница во Линц, семејството се радува на првите зборови на Маја.

Go to Top