Се бара: Двојна безбедност на слушните импланти

2021-09-30T13:09:58+02:00

Способноста да слушате со двете уши е дуплирање со бекап. Корисниците на импланти очекуваат тие да бидат сигурни и безбедни - корисниците на двострани импланти имаат двојно поголемо очекување за тоа.