window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2TYESJ7KNT');

КИ

Рана грижа за слухот на децата родени глуви

2022-04-06T16:08:26+02:00

Патрик Беганович се сеќава на дијагнозата на својата ќерка Маја - тешко оштетување на слухот. Благодарение на кохлеарен имплант поставен во Универзитетската болница во Линц, семејството се радува на првите зборови на Маја.

Рана грижа за слухот на децата родени глуви2022-04-06T16:08:26+02:00
Go to Top