ВАШИОТ ВОДИЧ ЗА СЛУШНИ ИМПЛАНТИ

Слушајте целиот живот

Сакаме да ве пренесеме во прекрасниот свет на човековиот слух и да споделиме со вас совети и трикови за заштита од оштетување на слухот. Ви ги покажуваме и различните решенија за слух. Читајте го нашето списание и откријте инспиративни приказни на корисници на слушни импланти и интервјуа со доктори, прочитајте повеќе и за науката зад различните решенија за слух… и многу повеќе!

Онлајн списание
ОНЛАЈН СПИСАНИЕ

Истражете го светот на
слушните импланти!

Онлајн списание

СЛУШНИ ГО ЖИВОТОТ ПОВТОРНО

Решенија за слухот

Сите уши се посебни – побарајте го совршеното решение за себе! Различни видови оштетувања на слухот се третираат со различни решенија за слух.

Прочитајте повеќе

ЗБОРУВАЈТЕ СО ДРУГИ КОРИСНИЦИ

Слушнете ги другите искуства

Сакате да слушнете совети и да размените искуства директно со корисниците на слушни импланти? Најдете одговор на секое прашање за слухот!

Наскоро

ЗА СЛУХОТ

Оштетување на слухот

Оштетувањето на слухот е знак дека некој дел од увото не функционира правилно. И, на тоа место, звучниот бран е спречен да го продолжи својот пат! Дознајте повеќе за можните решенија за различни случаи.

Прочитајте повеќе