CONTACT IS THE FIRST STEP TOWARDS THE SOLUTION

Контактирајте не

Најдете контакт со клиниките каде што се прават имплантациите, како и со вашите локални дистрибутери на импланти за слух. Исто така, можете да се поврзете со партнери за слушање – CI корисници кои ќе ви го кажат своето искуство и ќе ви го дадат вистинскиот совет!

Контактирајте со нас
Најдете клиника во ваша близина
ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ

"*" indicates required fields

Име*
Политика за приватност*
НАШИТЕ КОНТАКТ ПОДАТОЦИ
  • Sluh 1, Partizanski odredi Bul. 66a-2/1M
    Skopje

  • +389 2 3076 061

НАЈДЕТЕ КЛИНИКА ЗА ИМПЛАНТАЦИЈА ВО ВАША БЛИЗИНА

Клиники за имплантација на слух