TË GJITHË ARTIKUJT

Revista e Implantit të Dëgjimit

Eksploroni botën e dëgjimit natyral dhe lexoni historitë nga përdoruesit e implanteve të dëgjimit! Shfletoni të gjithë artikujt interesantë rreth dëgjimit sipas temave tek revista këtu!

 • Patrick Beganovic rikujton diagnozën e vajzës së tij - humbje e thellë të dëgjimit Falë implantimit koklear në Spitalin Universitar Linz, familja është e lumtur tani të dëgjojë fjalët e saja të para.

  Read article
  Categories: Jeta|
 • Efektet e të ftohurës tek dëgjimi, me ose pa implant koklear Të ftohurat

  Read article
  Categories: Shëndeti|
 • Për më shumë se 30 vite, MED-EL është një shembull i njohur ndërkombëtar i kërkimit dhe zhvillimit në tekonologjinë mjekësore. Një përmbledhje e re që ofron një pasqyrë interesante të fushave më të rëndësishme të kërkimit nga kompania austriake.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Leximi dhe shkrimi janë pikat kryesore në shkollën fillore dhe baza për edukimin e mëvonshëm.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Implantet kokleare janë të projektuara për të ndihmuar zhvillimin tek aftësitë e përditshme dhe thelbësore tek personat me humbje dëgjimi tek njëri vesh.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Për personat e shurdhër në njërin vesh, zgjidhje të ndryshme për dëgjimin janë të disponueshme. Rezultatet nga një studim i Spitalit Austriak Wels-Grieskirchen mund t’ju ndihmojë të bëni një zgjedhje.

  Read article
  Categories: Shkenca|

Kërkoni në Kategoritë tona:

SHKENCA
SHËNDETI
JETA
 • Aftësia për të dëgjuar me të dy veshët është një kopje në rezervë. Përdoruesit shpresojnë që implantet e tyre të dëgjimit të jenë të sigurta dhe të besueshme - përdoruesit me dëmtim dëgjimi bilateral (në të dy veshët) e shpresojnë këtë dyfish më tepër.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Për 7 vite me radhë, Valentini, trembëdhjetë vjeçari nga Austria mundte të dëgjonte vetëm me një vesh. Teksa humbja e dëgjimit të tij qëndroi e pazbuluar për një kohë të gjatë....

  Read article
  Categories: Jeta|
 • Brigitte është shumë e kënaqur me implantin e saj koklear saqë ajo tani dëshiron edhe një tjetër për veshin tjetër të saj. Por nuk ishte gjithmonë kështu.

  Read article
  Categories: Jeta|
 • Efektet e drejtpërdrejta të Koronavirusit tek aftësia e dëgjimit janë subjekte të diskutimeve dhe polemikave nga ekspertët.

  Read article
  Categories: Shëndeti|
 • Janë të shumta arsyet përse mjekët profesionistë kërkojnë të shikojnë imazhet magnetike të organeve të pacientëve të tyre. Përdoruesit e implaneteve të dëgjimit MED-EL janë mjaft të përgatitur mirë për këtë!

  Read article
  Categories: Shëndeti|
 • Për trajnimin e parë mbi dëgjimin, është e mjaftueshme që të përdoren tingujt e përditshëm dhe trupin e fëmijës si një burim tingulli sesa instrumentet apo lodrat.

  Read article
  Categories: Shëndeti|
 • Sot do të flasim nga vendi ku prodhohen Implantet Kokleare: Zhvillimi i Implantit Koklear Ekspertët do të shpjegojnë se si zhvillohen implantet kokleare.

  Read article
  Categories: Shkenca|
 • Në mënyrë që të dëgjonte muzikë me cilësinë më të mirë të tingullit, Karl-Heinz Fuchs hoqi dorë pesë për qind nga intelligjenca e të folurit kur vendosi pajisjen TEMPO + proçesorin.

  Read article
  Categories: Jeta|
 • Provat shkencore kanë arritur të konfirmojnë se është e mundur të kuptosh të folurën me një implant koklear në mënyrë perfekte. Por pyetja "SA natyrshëm ndihet dëgjimi tek përdoruesit" mbetet pa përgjigje.

  Read article
  Categories: Shkenca|